Nytt jobb – vi söker

Testare

BegBil är en nystartad utmanare inom bilbranschen som ska sälja, köpa och förmedla begagnade bilar både regionalt och nationellt. Med en modern inställning ska vi hantera bilprocessen smart som gör att kunden kan uppleva och köpa bilen, varifrån som helst. Därför behöver vi nu rekrytera en driftig, ansvarsfull och noggrann testare till vår anläggning i Lidköping.

Om tjänsten

Hos BegBil får du möjlighet att jobba i ett härligt team och med olika bilmärken, modeller och segment. På BegBil idag jobbar totalt 5 personer med hela bilflödet, från testning, förädling till försäljning och uppföljning. Arbetsuppgifterna innebär att testa, syna av och provköra inkomna bilar samt att vara med i processen att prissätta till exempel skadeåtgärder. Arbetet kan även inkludera leveranskontroll, tvätt, polering och lackkonservering av begagnade bilar. Även enklare reparationsuppgifter och däckbyten kan förekomma.

Dina färdigheter

Vi vill att du är stresstålig och klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt. B-körkort är ett krav. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen. Du ska ha fordonstekniskt kunnande och erfarenhet så att du kan göra en bedömning av en bils skick och eventuella åtgärder. Du ska kunna uttrycka dig på god svenska i tal och skrift. Har du tidigare arbetat som testare är det mycket meriterande.

Ansökan

Är du vår testare? Skicka in din ansökan och häng med på vår spännande resa med BegBil! Märk ansökan ”Testare”. Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 26 maj 2023 och skickas till jobb@begbil.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta platschef Jimmy Tillborn på 0500-444 802.

Vi söker även

Rekonditionerare

Vi söker även

Fordonstekniker