Nytt jobb – vi söker

Rekonditionerare

BegBil är en nystartad utmanare inom bilbranschen som ska sälja, köpa och förmedla begagnade bilar både regionalt och nationellt. Med en modern inställning ska vi hantera bilprocessen smart som gör att kunden kan uppleva och köpa bilen, varifrån som helst. Därför behöver vi nu rekrytera en driftig, ansvarsfull och noggrann rekonditionerare till vår anläggning i Lidköping.

Om tjänsten

Hos BegBil får du möjlighet att jobba i ett härligt team och med olika bilmärken, modeller och segment. På BegBil idag jobbar totalt 5 personer med hela bilflödet, från testning, förädling till försäljning och uppföljning. Arbetsuppgifterna innebär att iordningställa inkomna bilar för annonsering, försäljning och leverans. Arbetet kan även inkludera testning / provkörning, tvätt, polering och lackkonservering av begagnade bilar.

Dina färdigheter

Vi vill att du är stresstålig och klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt. B-körkort är ett krav. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen. Meriterande är om du även har fordonstekniskt kunnande för att genomföra testning av inbytesbilar.

Ansökan

Är du vår rekonditionerare? Skicka in din ansökan och häng med på vår spännande resa med BegBil! Märk ansökan ”Rekonditionerare”. Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 26 maj 2023 och skickas till jobb@begbil.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta platschef Jimmy Tillborn på 0500-444 802.

Vi söker även

Fordonstekniker

Vi söker även

Testare