Nytt jobb – vi söker

Mekaniker / testare

BegBil är en nystartad utmanare inom bilbranschen som ska sälja, köpa och förmedla begagnade bilar både regionalt och nationellt. Med en modern inställning ska vi hantera bilprocessen smart som gör att kunden kan uppleva och köpa bilen, varifrån som helst. Därför behöver vi nu rekrytera en driftig och ansvarsfull mekaniker / testare till vår anläggning i Lidköping.

Om tjänsten

Hos BegBil får du möjlighet att jobba i ett härligt team och med olika bilmärken, modeller och segment. På BegBil idag jobbar totalt 5 personer med hela bilflödet, från testning, förädling till försäljning och uppföljning. Att vara mekaniker / testare hos oss innebär att du ska vara strukturerad och effektiv och gilla utmaningar och lösa problem.

Dina färdigheter

Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning på många olika fordonsslag såsom personbilar och även transportbilar. Vi vill att du är stresstålig och klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav, andra körkort är meriterande. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen. Har du tidigare arbetat som testare är det mycket meriterande.

Ansökan

Är du vår mekaniker / testare? Skicka in din ansökan och häng med på vår spännande resa med BegBil! Märk ansökan ”Mekaniker / testare”. Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 10 november 2023 och skickas till jobb@begbil.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta platschef Jimmy Tillborn på 0500-444 802.