Nytt jobb – vi söker

Fordonsmekaniker med verkstadsansvar

Häng med på vår framgångsresa med Svenska Beg bil

Svenska Begbil AB i Lidköping

Nuläge

Bilbranschen är i ständig förändring och vi som jobbar med begagnade bilar på Svenska Begbil växer så det knakar. Därför behöver vi nu rekrytera en driftig och ansvarsfull fordonsmekaniker med verkstadsansvar som vill vara med och starta upp vår nya verkstad på anläggningen i Lidköping.

Om tjänsten

Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning på många olika fordonsslag såsom personbilar och även transportbilar. Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och du kommer också att vara en viktig byggsten i att vara med och starta upp och utveckla vår framtida verkstad. På Svenska Begbil arbetar idag sex personer inom försäljning och rekond. Att vara fordonsmekaniker hos oss innebär att du ska vara strukturerad och effektiv och gilla utmaningar
samt lösa problem.

Dina färdigheter

B-körkort är ett krav, andra körkort är meriterande. För att vara aktuell för rollen ser vi som krav att du har erfarenhet av att tidigare arbetat med bilar i verkstad. Det är en självklarhet att du har ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse. Vi ser gärna att du också har god administrativ förmåga och datorvana samt kan arbeta under tidspress. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med flera olika bilmärken sedan tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Är du vår näste fordonsmekaniker? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa!

Märk ansökan ”Fordonsmekaniker Begbil”. Tjänsten är en heltidstjänst, vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 12 maj 2024 och skickas till jobb@begbil.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta vår Platschef Jimmy Tillborn, jimmy.tillborn@svenskamotor.se. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.